Brievenbus Stoer ! Staalblauw

Een prachtige brievenbus voor privé en zakelijk. De Stoer! brievenbus is van Nederlands ontwerp en productie! Aan de achterzijde zijn 4 slotgaten aangebracht om hem makkelijk te kunnen monteren. De grote klep van de brievenbus Stoer is zo afgesteld dat deze op 60 graden blijft staan, wel zo makkelijk voor het uitnemen van uw post. Deze Nederlandse krachtpatser wordt uitgevoerd in staal en zijn afgewerkt met een poedercoating, Stoer! wordt geleverd met een Eurolocks slot met 2 sleutels.

Verkrijgbaar in de kleuren: RAL 6009 (dennengroen), RAL 3005 (wijnrood), RAL 5011 (staalblauw), RAL 9005 (gitzwart), RAL 7016 (antraciet)

Afmetingen

  • Breedte 35 cm
  • Hoogte 43 cm
  • Diepte 22 cm
  • Inwerpopening: 320 mm x 38 mm

Geschikt voor wandbevestiging.

Prijs € 235,-

icon

Een kunststof brievenbus is gemaakt van hoogwaardig kunststof (polypropyleen) en kan zeer goed tegen weersinvloeden van vorst en zonlicht.

icon

De metalen brievenbussen zijn voorzien van een poedercoating waardoor deze een hele kleurvaste en sterke laklaag hebben.

icon

De RVS brievenbussen hebben een tijdloos design en zijn van een hoge kwaliteit. RVS producten zijn gemaakt van geborsteld RVS. Dit garandeert u jarenlang onbezorgd plezier van uw brievenbus.

Benieuwd naar het volledige assortiment? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.